Welkom op de website van Klomp Finance Solutions, gevestigd in Maarssen.

Wij bieden adequate ondersteuning bij al uw belasting- en administratie-aangelegenheden.

Voor ondernemers verzorgen wij naar wens financiële administraties, jaarrekeningen, de salarisadministratie en alle fiscale aangiften. Ook voor startersbegeleiding, bedrijfseconomisch en subsidieadvies bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor particulieren verzorgen wij onder meer de aangiften inkomstenbelasting, erf- en schenkbelasting en het aanvragen van toeslagen.

UPDATE:

Door alle gebeurtenissen en ontwikkelingen omtrent het coronavirus passen ook wij momenteel onze dienstverlening aan. Dit ter bescherming van uw en onze gezondheid en daarmee voor anderen.

Dit betekent dat het kantoor in Maarssen momenteel is gesloten voor afspraken. De dienstverlening aan u gaat echter wel gewoon door zoals u dat gewend bent, maar dan even op afstand. Wij zijn telefonisch, per mail èn via online videogesprekken (m.b.v. de app Zoom of met Facetime/Whatsapp video) goed bereikbaar.

Het afgeven van administratiedossiers voor het verzorgen van jaarrekeningen en bescheiden voor de aangiften omzetbelasting en aangiften inkomstenbelasting, kunt u blijven doen als voorheen, wij nemen daarbij echter wel de 1,5 meter afstand in acht.

Voor het bespreken van de jaarrekeningen en aangiften maken wij voorlopig gebruik van de telefoon en online bespreking via Zoom, Facetime/Whatsapp video. Wij stemmen natuurlijk samen af welke mogelijkheid u het best en wanneer schikt.

Verder is een speciale pagina op deze website beschikbaar met het belangrijk en geactualiseerd nieuws over overheidsmaatregelen als gevolg van het coronavirus.